FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM


FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM


Det finns så mycket att koncentrera på när man ska flytta från en bostad till en annan. För att göra det enklare och spara tid erbjuder SVAROG AB professionell flyttstädning. Vi städar med noggrannhet och omsorg. Våra erfarna medarbetare fokuserar främst på djuprengöring för att uppnå bästa resultat och göra din bostad skinande ren. Dessutom använder vi kemiska produkter som är bra för miljön. Samt vi anpassar oss efter dina önskemål och hittar den bästa möjliga lösningen tillsammans med dig.
SVAROG AB utgår från mäklarsamfundets rekommendationer gällande flyttstädning. Vi lämnar 14 dagars garanti på utförda arbeten. Vår checklista följer Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstädning. 

Här kan du ladda ner checklistan i pdf-format.

Vi kan alltid garantera hög kvalitet till ett riktigt bra pris! Vänligen kontakta oss för mer information eller snabbt och enkelt kan du begära en offert utav oss.

Vanligen gör vi RUT-avdraget direkt på fakturan om du anlitar oss som privatperson, dvs. vi drar av halva arbetskostnaden på fakturan till dig, men vi förbehåller oss rätten att avstå om köparen har förbrukat sitt RUT-konto eller har betalningsanmärkning. Mer information om RUT-avdraget hittar du på www.skatteverket.se.

Våra städtjänster